Beoordelingen

Anneke Hek
27 september 2021 | Hengelo

Mijn achtertuin was al een tijd een oerwoud: de mannen hebben deze omgetoverd naar een strakke en nette plek waar ik lekker kan genieten.
De heren komen hun afspraken netjes na, zijn harde werkers en erg vriendelijk. Alles werd na elke dag werken keurig achtergelaten: ik raad ze zeker aan!

Ras
6 september 2021 | Enschede

We hadden een tuin waar geen gras meer wilde groeien.
We hebben gekozen voor kunstgras van de firma Nimaaini uit Haaksbergen.
Dit bleek een goede keus.
Frank kwam opmeten en hij had stalen van verschillende soorten gras bij zich.
Hij gaf duidelijk uitleg over de verschillende soorten waarna wij onze keuze gemaakt hebben.
Zijn zoon Koos met zijn team kwamen het leggen.
Het ligt er nu in en we zijn er zeer tevreden over en blij dat we nu zomer en winter een mooi groen gazon hebben zonder inderdaad “Nimaaini”

Familie Kenkhuis
15 juli 2021 | Tubbergen

Wat zijn we blij met het kunstgras! De kinderen spelen er voortdurend op.
Het gras is in onze geval nooit meer groener aan de overkant.
Ben je op zoek zijn naar een betrouwbaar, kundig en vriendelijk Twents bedrijf voor jullie tuin? Koos is je man!

Thomas
17 april 2021 | Enschede

Super blij met het nieuwe kunstgras! Goede service, duidelijke afspraken, meedenkend (oa met trampoline en borders) strak werk en vriendelijk.

Jola
9 maart 2021 | Oldenzaal

Wat een fijne benadering en service!
Er wordt met je meegedacht en creatieve oplossingen gezocht.
Snel en vakkundig werk.
Ik ben zo gelukkig (zeker in deze tijd) met het grasveld.
Iets om iedere dag van te genieten.

Rob Wagelaar
9 maart 2021 | Enschede

Prachtig werk van de mannen van Nimaaini. Koos en Pim hebben ontzettend netjes werk geleverd, ook al was het een maar klein stukje (2,40m X 2,40m). Dat was geen probleem voor ze. Koos is vooraf komen kijken, we hadden zelf al een idee welk gras we wilden, maar Koos gaf goed advies en hebben het advies van Koos gevolgd. Als je kunstgras wil, kijk dan niet verder, ga gewoon naar Nimaaini. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt.

Arno
18 oktober 2020 | Doetinchem

Wij zijn erg tevreden met het kunstgras en de service van Nimaaini. Het werk werd snel en professioneel uitgevoerd en naderhand werd alles weer schoon achtergelaten. Top.

Jeffrey
26 september 2020 | Eibergen

Zomer nieuw kunstgras laten leggen, wij zijn er nog steeds super blij mee en de kinderen ook!

fam. Jansen
26 september 2020 | Doetinchem

Perfecte service. Mooie kwaliteit kunstgras! Heerlijk om er geen omkijken naar te hebben.

Kim
17 september 2020 | Haaksbergen

Ons kunstgras ligt er alweer een jaar of 4 in ondertussen. We zijn er nog altijd blij mee, het gras blijft mooi. Ik raad Nimaaini ook zeker aan, goede service en goede prijs/kwaliteitverhouding

Review schrijven

Wij horen graag je mening en waarderen het als je een beoordeling achter laat.

Review schrijven

info@nimaaini-kunstgras.nl 088-5015501 088-5015501

Wij zijn van 26 juli t/m 22 augustus gesloten vanwege vakantie. Onze showtuin aan de Rietmolenweg 10 is wel geopend.

Showtuin:
Bouwcenter Nobel
Rietmolenweg 10
7482 NX Haaksbergen