Beoordelingen

Thomas
17 april 2021 | Enschede

Super blij met het nieuwe kunstgras! Goede service, duidelijke afspraken, meedenkend (oa met trampoline en borders) strak werk en vriendelijk.

Jola
9 maart 2021 | Oldenzaal

Wat een fijne benadering en service!
Er wordt met je meegedacht en creatieve oplossingen gezocht.
Snel en vakkundig werk.
Ik ben zo gelukkig (zeker in deze tijd) met het grasveld.
Iets om iedere dag van te genieten.

Rob Wagelaar
9 maart 2021 | Enschede

Prachtig werk van de mannen van Nimaaini. Koos en Pim hebben ontzettend netjes werk geleverd, ook al was het een maar klein stukje (2,40m X 2,40m). Dat was geen probleem voor ze. Koos is vooraf komen kijken, we hadden zelf al een idee welk gras we wilden, maar Koos gaf goed advies en hebben het advies van Koos gevolgd. Als je kunstgras wil, kijk dan niet verder, ga gewoon naar Nimaaini. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt.

Arno
18 oktober 2020 | Doetinchem

Wij zijn erg tevreden met het kunstgras en de service van Nimaaini. Het werk werd snel en professioneel uitgevoerd en naderhand werd alles weer schoon achtergelaten. Top.

Jeffrey
26 september 2020 | Eibergen

Zomer nieuw kunstgras laten leggen, wij zijn er nog steeds super blij mee en de kinderen ook!

fam. Jansen
26 september 2020 | Doetinchem

Perfecte service. Mooie kwaliteit kunstgras! Heerlijk om er geen omkijken naar te hebben.

Kim
17 september 2020 | Haaksbergen

Ons kunstgras ligt er alweer een jaar of 4 in ondertussen. We zijn er nog altijd blij mee, het gras blijft mooi. Ik raad Nimaaini ook zeker aan, goede service en goede prijs/kwaliteitverhouding

KIAMS
12 september 2020 | Hengelo

Inmiddels al wat jaren in de voortuin en het ziet er nog uit zoals het er net is ingelegt. Niet verkleurt en niet van echt te onderscheiden en lekker onderhoudsvrij. We krijgen van voorbijgangers vaak complimenten dat we een mooie strakke voortuin hebben en nadat wij ze vertellen dat het kunstgras is, zijn totaal verrast. Wij zijn er (nog steeds) super blij mee !!

Rick
12 september 2020 | Hengelo

Perfecte service. Mooie kwaliteit kunstgras!

Anneloes
16 augustus 2020 | Enschede

Inmiddels ligt het gras er twee maanden, we zijn er elke dag blij mee! Heerlijk om er geen omkijken naar te hebben. En de kinderen kunnen er heerlijk op spelen.

Review schrijven

Wij horen graag je mening en waarderen het als je een beoordeling achter laat.

Review schrijven

info@nimaaini-kunstgras.nl 088-5015501 088-5015501
Showtuin:
Bouwcenter Nobel
Rietmolenweg 10
7482 NX Haaksbergen