Wat is het beste kunstgras?

Het beste kunstgras zorgt ervoor dat je écht geniet van een drankje op uw terras. Maar denk ook eens aan de extra tijd die vrij komt voor uw gezin omdat u niet altijd meer bezig bent met het onderhouden van uw tuin? Met het beste kunstgras van Nederland zorgt Nimaaini Kunstgras ervoor dat u meer tijd over heeft. Niet voor tuinieren, maar extra tijd om te genieten van uw tuin en van uw gezin. Ontspan samen in uw onderhoudsvrije tuin dankzij het beste kunstgras van de nieuwste generatie.

 • Comfortabel en nauwelijks te onderscheiden van echt gras
 • 100% Nederlands product
 • Gemaakt van milieu- en kindvriendelijk materiaal
 • Meest natuurlijke uitstraling
 • Pure kwaliteit en professionele aanlegservice

Zelf ervaren hoe Luxury Green 38 aanvoelt?

Kiest u voor totale ontzorging of zelf leggen?

Wilt u graag het beste kunstgras van Nederland, maar ziet u erg op tegen de aanleg ervan? Kies voor ons Nimaaini Totaalplan waarbij u van A tot Z wordt ontzorgd. Onze vakmensen inventariseren de situatie en leggen het door u gekozen kunstgras volgens een strakke planning.

Anderzijds kunt u ook direct uw kunstgras samenstellen op Eenvoudig Kunstgras Bestellen. Deze handige tool van ons maakt het heel eenvoudig en snel om de juiste soort kunstgras (en materialen) direct thuis geleverd te krijgen.

Denkt u alsnog: dat blijkt niets voor mij. Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Luxury Green Fresh 42

Prijs per m2: €34,95
Kunstgras laten leggen: Meer informatie
Specificatie / prijs
Download PDF
 • Fris lente groen, 42mm
 • Non directional (zonder vleug)
 • Mix van brede en smalle garens
 • Super realistisch
Meer informatie

De Luxury Green Fresh 42 maakt zijn naam meer dan waar. Door de hoogte van maar liefst 42 mm voelt het gras heerlijk vol aan. Het heeft een bijzonder mooie en natuurlijke uitstraling. Pure Luxe! De Luxury Green Fresh 42 is samengesteld uit zowel brede als smalle garens, voor een super  realistische effect. De garens zijn daarnaast geoptimaliseerd met de non directional techniek. Hierdoor maakt het niet uit hoe je er naar kijkt. Het blijft vanuit ieder oogpunt, het meest natuurlijke kunstgras dat er is. Als u kiest voor het Nimaaini totaalplan zijn ook tijdens de aanleg geen zweetdruppels nodig. Wij nemen u graag al het werk uit handen!

Luxury Green Natural 38

Prijs per m2: €32,95
Kunstgras laten leggen: Meer informatie
Specificatie / prijs
Download PDF
 • Zomer groen, 38mm
 • Driekleurig recht garen
 • Heerlijk zacht door Oval-shape
 • Super realistisch
Meer informatie

Op zoek naar heerlijk zacht kunstgras met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor de Luxury Green Natural 38. Daarmee haalt u het beste kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling in uw tuin. De Luxury Green Natural 38 is samengesteld uit 5 verschillende kleuren voor het meest realistische effect. Dankzij de unieke Oval-shape en de hoogte van 38 millimeter is het bovendien superzacht en uiterst comfortabel. Optimaal genieten van uw tuin begint met de Luxury Green Natural 38 van Nimaaini kunstgras. Als u kiest voor het Nimaaini totaalplan zijn ook tijdens de aanleg geen zweetdruppels nodig. Wij nemen u graag al het werk uit handen!

 

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Bekijk onze projecten

Geniet van het beste kunstgras met Nimaaini Kunstgras

info@nimaaini-kunstgras.nl 088-5015501 088-5015501

Wij zijn van 26 juli t/m 22 augustus gesloten vanwege vakantie. Onze showtuin aan de Rietmolenweg 10 is wel geopend.

Showtuin:
Bouwcenter Nobel
Rietmolenweg 10
7482 NX Haaksbergen