Natuurlijk en duurzaam kunstgras in uw tuin van Nimaaini Kunstgras Deventer

Wilt u genieten van uw tuin zonder dat u zich ergert aan snel groeiend gras? Of samen met uw partner ontspannen met een wijntje in de achtertuin? Daar heeft u veel meer tijd voor wanneer u geen aandacht meer hoeft te besteden aan het onderhouden van uw tuin. Grasmaaien, het bijhouden van de kantjes of het gezond houden van uw gazon zijn allemaal taken die u bezig houden wanneer u de tuin netjes wilt bijhouden. Voor een onderhoudsvrije tuin is kunstgras in Deventer van Nimaaini is de oplossing! Bij ons vindt u het meest natuurlijke kunstgras van Nederland. Naast dat ons kunstgras een zeer natuurlijke uitstraling heeft, is dit zeer gebruiksvriendelijk en kan dit ook op balkon of terras gelegd worden.

Waarom Nimaaini Kunstgras?

Van speelgras tot luxe kunstgras

  • Natuurlijke uitstraling
  • 100% Nederlands product
  • Milieu- en kindvriendelijk
  • Non-infill
  • Pure kwaliteit
  • Comfortabel en zacht

Nimaaini Kunstgras Deventer Totaalplan

Wij bieden u verschillende mogelijkheden waarbij u kunt kiezen voor kunstgras per vierkante meter waarbij u uw kunstgrasmat zelf legt, of voor het Nimaaini Totaalplan waarbij u totaal ontzorgd wordt. Het Nimaaini Totaalplan houdt in dat wij u alles uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is het juiste type kunstgras in Deventer voor uw tuin uitzoeken. Zelfs daarin kunnen wij u het juiste advies geven, zodat u langdurig en zonder zorgen van uw tuin kunt gaan genieten. Van de inventarisatie en het opnemen van de situatie tot het lijmen, vastzetten en opleveren van uw kunstgras mat hoort bij ons Nimaaini Totaalplan.

Het Nimaaini Totaalplan is al verkrijgbaar vanaf:

€ 45,- per m2, inclusief kunstgras!*

*Fresh Green 27 / Natural Green 27

Meer weten over de mogelijkheden?

De nieuwste Non-infill generatie kunstgras in Deventer kunt u bij ons vinden. Bij non-infill is geen zand of rubberen opvulling nodig. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen over onze producten? Bel ons gerust op 088-5015501 of vul ons contactformulier in. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een stalenbox aan te vragen. Zo maakt u kennis met ons duurzame en natuurlijke kunstgras.

Wanneer u kiest voor het Nimaaini Totaalplan

  • Inventarisatie van de locatie wordt uit handen genomen
  • De juiste ondergrond wordt door ons verzorgd
  • Wij leggen uw gekozen type kunstgras op professionele wijz

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

info@nimaaini-kunstgras.nl 088-5015501 088-5015501

Wij zijn van 26 juli t/m 22 augustus gesloten vanwege vakantie. Onze showtuin aan de Rietmolenweg 10 is wel geopend.

Showtuin:
Bouwcenter Nobel
Rietmolenweg 10
7482 NX Haaksbergen