Hoogwaardig kunstgras in uw tuin van Nimaaini Kunstgras Twente

Wilt u altijd een mooie tuin die weinig onderhoud nodig heeft? Dan is kunstgras in Twente een goede keuze. Dankzij kunstgras heeft u het hele jaar door plezier van een prachtig gazon. Nimaaini biedt diverse soorten kunstgras aan zodat u altijd kunstgras kunt vinden dat perfect bij uw tuin en wensen past.

mogelijkheden

De diverse mogelijkheden op het gebied van kunstgras in Twente

Bij het kunstgras in Twente heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Alle kunstgrassoorten die wij aanbieden hoeven niet opgevuld te worden met zand en rubberkorrels. Ook zijn alle soorten kunstgras duurzaam en nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Het kunstgras is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en kinderen kunnen er veilig op spelen. Tevens is ons kunstgras milieuvriendelijk. Op onze website kunt u alle soorten bekijken.

✓ Nauwelijks te onderscheiden van een echt gazon
✓ Comfortabel in gebruik
✓ Een product van Nederlandse bodem
✓ Non-infill, dus geen opvulling met zand of korrels
✓ Haal pure kwaliteit in huis!

Bent u geïnteresseerd in kunstgras in Twente?

Denkt u eraan om het kunstgras in Twente in uw tuin of rondom uw bedrijfspand te laten leggen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 088-5015501. U mag ook een mail sturen naar info@nimaaini-kunstgras.nl of u kunt het contactformulier op de website invullen. Wij voorzien u graag van meer informatie en wij kunnen u advies geven op basis van uw wensen.

Wanneer u kiest voor het Nimaaini Totaalplan

✓ Inventarisatie van de locatie wordt uit handen genomen
✓ De juiste ondergrond wordt door ons verzorgd
✓ Wij leggen uw gekozen type kunstgras op professionele wijze

Informatieaanvraag

POP-UP-BERICHT

Bedrijfsgegevens:
Boonkweg 21-b
7482RG Haaksbergen