Geniet van luxe kunstgras

Liever onder het genot van een drankje op uw eigen terras genieten van uw altijd groene gazon? Ons luxe kunstgras heeft de meest natuurlijke uitstraling. Dat u uren aan uw tuin moet besteden om het gazon netjes en groen te houden is verleden tijd! Nu kunt u uw tijd aan uw partner of aan uw gezin besteden. Het vervangen van uw tijd slurpende gazon is een grote stap in de goede richting. Bent u op zoek naar luxe kunstgras, dan is daar ons meest natuurlijke Luxury Green 38 uitermate geschikt voor.

✓ Pure luxe
✓ Meest natuurlijke uitstraling
✓ Superzacht door Oval-shape
✓ Hoogte 38 mm, non infill
✓ Topkwaliteit

Zelf ervaren hoe Luxury Green 38 aanvoelt?

Vraag een gratis stalenbox aan!

Exclusive Green Natural 38

Prijs per m2: €34,95
Kunstgras laten leggen: Meer informatie
Specificatie / prijs
Download PDF
  • Pure luxe
  • Meest natuurlijke uitstraling
  • Superzacht door Oval-shape
  • Hoogte 38 mm, non-infill
Meer informatie

Op zoek naar heerlijk zacht kunstgras met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor de Exclusive Green Natural 38. Daarmee haalt u het beste kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling in uw tuin. De Exclusive Green is samengesteld uit 5 verschillende kleuren voor het meest realistische effect. Dankzij de unieke oval-shape en de hoogte van 38 millimeter is het bovendien superzacht en uiterst comfortabel. Hét kunstgras voor lange, luie zomermiddagen in de tuin. Als u kiest voor het Nimaaini totaalplan zijn ook tijdens de aanleg geen zweetdruppels nodig. Wij nemen u graag al het werk uit handen!

Exclusive Green Fresh 38

Prijs per m2: €34,95
Kunstgras laten leggen: Meer informatie
Specificatie / prijs
Download PDF
  • Pure luxe
  • Meest natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Hoogte 38 mm, non-infill
Meer informatie

De Exclusive Green Fresh 38 maakt zijn naam meer dan waar. Het is comfortabel,voelt zacht en heeft een bijzonder mooie en natuurlijke uitstraling. Infill is niet nodig, hierdoor is onderhoud gemakkelijk. De Exclusive Green – Fresh 38 is het meest luxe kunstgras in het Nimaaini assortiment van een superieure kwaliteit.

Ook zorgeloos genieten van uw gazon?

Bekijk onze projecten

Geniet met Nimaaini Kunstgras

POP-UP-BERICHT

Bedrijfsgegevens:
Boonkweg 21-b
7482RG Haaksbergen