Zacht kunstgras van topkwaliteit

Bent u op zoek naar heerlijk zacht kunstgras voor in uw tuin? Dan is de Luxury Green 38 echt iets voor u. De Luxury Green is uitermate zacht en heeft de meest natuurlijke uitstraling van alle kunstgras soorten uit ons assortiment. Er is een realistisch effect gecreëerd doordat er vijf verschillende kleuren groen aan Luxury Green zijn toegevoegd.

Iedere grasvezel beschikt over een ovaal uiteinde (de oval-shape) waardoor het kunstgras heerlijk zacht is. Dit, in combinatie met de hoogte van 38 millimeter, zorgt ervoor dat het zachte kunstgras ontzettend comfortabel is. Luxury Green 38 is uitermate geschikt voor luie zomeravonden in de tuin.

Nimaaini Kunstgras heeft een flinke ervaring met verschillende soorten tuinen en inrichtingen. Zo heb je bij ons de keuze om het kunstgras te laten leggen of kunstgras zelf te leggen.

  • Pure luxe
  • Meest natuurlijke uitstraling
  • Superzacht door Oval-shape
  • Hoogte 38 mm, non-infill

Het zachtste kunstgras van Nederland

Luxury Green Natural 38

Prijs per m2: €32,95
Kunstgras laten leggen: Meer informatie
Specificatie / prijs
Download PDF
  • Zomer groen, 38mm
  • Driekleurig recht garen
  • Heerlijk zacht door Oval-shape
  • Super realistisch
Meer informatie

Op zoek naar heerlijk zacht kunstgras met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor de Luxury Green Natural 38. Daarmee haalt u het beste kunstgras met de meest natuurlijke uitstraling in uw tuin. De Luxury Green Natural 38 is samengesteld uit 5 verschillende kleuren voor het meest realistische effect. Dankzij de unieke Oval-shape en de hoogte van 38 millimeter is het bovendien superzacht en uiterst comfortabel. Optimaal genieten van uw tuin begint met de Luxury Green Natural 38 van Nimaaini kunstgras. Als u kiest voor het Nimaaini totaalplan zijn ook tijdens de aanleg geen zweetdruppels nodig. Wij nemen u graag al het werk uit handen!

 

Wilt u graag meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Bekijk onze projecten

Geniet met Nimaaini Kunstgras

info@nimaaini-kunstgras.nl 088-5015501 088-5015501

Wij zijn van 26 juli t/m 22 augustus gesloten vanwege vakantie. Onze showtuin aan de Rietmolenweg 10 is wel geopend.

Showtuin:
Bouwcenter Nobel
Rietmolenweg 10
7482 NX Haaksbergen